Op zoek naar een trouwpak
voor mannen?

Onze werkwijze


Bij Wellens Men begint jouw reis naar het perfecte trouwpak met een persoonlijk gesprek waarin we jouw voorkeuren en stijl bespreken. Onze experts meten zorgvuldig je maten op om de ideale pasvorm te garanderen. We hebben steeds een grote selectie aan 2-delige en 3-delige kostuums in de winkel. Zo kan je kiezen uit een breed assortiment aan modellen, stoffen, stijlen en kleuren. Indien je ervoor kiest om zelf een pak samen te stellen kan dit ook.

Dan ga je samen met je adviseur jouw uniek trouwpak samenstellen met een passende stofkeuze alsook personalisatie voor de voering en knopen en tal van andere persoonlijke elementen. Nadat je jouw pak hebt gekozen, bieden wij advies voor de perfecte afwerking met accessoires zoals dassen en schoenen. Ons naaiatelier zorgt voor nauwkeurige aanpassingen aan het pak.

Tijdens je laatste bezoek zorgen we voor eventuele aanpassingen om een perfecte pasvorm te garanderen.

Met jouw trouwpak van Wellens Men ben je helemaal klaar voor de grote dag!

Wat onze klanten zeggen

Prachtige collectie herenkleding.
Uitstekende service.

Werner Smeyers

Als je het hier niet vindt, vind je het nergens. Vriendelijke en behulpzame assistentie zonder opdringerig te zijn.

Dominique Bijnens

Topervaring bij Wellens Men! Geweldig kostuum, vriendelijk personeel. Aanrader!

David Snels

Op zoek naar een kaki groen kostuum, maar ze hadden zoveel opties bij Wellens Men! Het personeel hielp ons perfect. Bedankt voor de geweldige service en diverse selectie!

Steven & Britt

Niet alleen vond ik mijn perfecte kostuum, maar ook mijn getuige vond hier precies wat hij zocht! Het was fantastisch dat we als groep van vijf vrienden samen konden komen en allemaal met een smile.

Jens Verstappe

Veelgestelde vragen

Voor een trouwpak op maat is het aangeraden minstens 10 à 12 weken voor je trouwdag langs te komen. Voor de collectie trouwpakken die we op voorraad hebben is een 6-tal weken
voor de trouw ruim voldoende. We hebben een eigen retouche atelier om de nodige aanpassingen uit te voeren. Zo zorgen we ervoor dat jouw trouwpak perfect op maat is.

Een afspraak is niet verplicht bij Wellens Men. Je bent altijd welkom om zonder afspraak binnen te lopen. Dagelijks is er een uitgebreid team van adviseurs beschikbaar.

Voor wie toch een afspraak wil, is online reserveren mogelijk via deze link.

Jazeker! Met onze uitgebreide voorraad en snelle service in ons eigen retouche atelier, zorgen we dat jouw pak snel klaar is.

Bij maatwerk bieden we inderdaad de mogelijkheid om zelf stoffen te selecteren. Onze winkel heeft een breed assortiment aan stoffen. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen bij het maken
van de beste keuze. Daarnaast hangt er ook een ruime collectie trouwpakken in de winkel. Ook hier proberen we verschillende kleuren en stijlen aan te bieden.

De prijs voor een op maat gemaakt trouwpak hangt af van je stofkeuze en details, met diverse opties voor elk budget. We bespreken graag de mogelijkheden binnen jouw budget!

Gewoonlijk zijn twee à drie pasrondes nodig om een perfecte pasvorm te garanderen. Deze plannen we samen met jou in.

Zeker, we hebben een uitgebreide collectie accessoires beschikbaar om jouw trouwoutfit te completeren. Denk aan dassen, strikken, riemen, manchetknopen en schoenen.

We hebben geen specifieke limiet, maar om je een optimale service te bieden en ervoor te zorgen dat je voldoende aandacht krijgt, adviseren we meestal om het aantal begeleiders te beperken tot maximaal 4 personen. Als je van plan bent om met meer mensen te komen, kun je dat vooraf met ons bespreken, zodat we de best mogelijke ervaring voor je kunnen plannen.

Gemiddeld gezien ongeveer 2 uur. Dit is normaal gezien ruim voldoende om het volledige keuzeproces samen met je adviseur te doorlopen.