Het ideale trouwkostuum voor mannen vind je bij Wellens Men

Het is zover. De mooiste dag van je leven komt eraan. Je mag het ja-woord gaan geven aan de liefde van je leven. Jullie zijn bezig met de voorbereidingen; de locatie, de ringen en natuurlijk: het trouwkostuum. Bij het vinden van de perfecte outfit voor je trouwdag helpen wij je graag. Onze jarenlange ervaring, kennis en service zorgen voor een unieke beleving bij het uitkiezen van jouw trouwkledij voor deze belangrijke dag. Door het grote aanbod in merken en verschillende stijlen is er voor iedere bruidegom een mooi kostuum te vinden. Maar niet alleen de bruidegom kan bij ons terecht, ook voor de getuigen, (schoon) vaders, (schoon) broers hebben wij suitekleding. Wij hebben dit seizoen een speciale trouwcollectie samengesteld, met prachtige trouwkostuums voor heren, waarin de nieuwste trends op het gebied van trouwmode in terug te zien zijn.

De blijvers in onze selectie

Het traditionele pak
Het traditionele pak blijft een onderdeel in de trouwcollectie voor dit seizoen. Een driedelig pak, eventueel met een print of een kleur. Het klassieke driedelige pak wordt steeds vaker gecombineerd met trendkleuren, of er wordt gebruik gemaakt van (kleurrijke) printjes om klassiek en modern te combineren. Ook het klassieke driedelige pak in grijs of zwart is nog steeds populair voor de trouwdag.

Ook het tweedelige pak is populair. Vaak met een speciale print, motief of kleur. Dit maakt het trouwpak specialer, voor deze bijzondere dag, en onderscheid het trouwpak van een pak wat dagelijks naar kantoor gedragen wordt.

Het blauwe pak
Ook een blijver in de trouwcollectie is het blauwe pak. Dat is zeker niet zonder reden, blauw staat bijna alle mannen goed. Een traditioneel driedelig pak in een donkerblauwe kleur, of een modern tweedelig pak met een strik en bretellen. Ook licht blauw is zoals steeds weer te zien bij de trouwpakken. Er zijn veel verschillende mogelijkheden met het blauwe pak, geheel aan te passen op jouw wensen

Trouwkostuum op maat

Jouw wensen staan centraal bij het kiezen van een trouwpak. Zit er niet helemaal iets tussen waar je naar opzoek bent of wil je gepersonaliseerde details toevoegen aan jouw trouwpak? Dan is het mogelijk om een trouwkostuum op maat te maken, geheel naar jouw eigen wensen. Dit persoonlijke trouwpak heeft bij veel bruidegoms steeds meer de voorkeur. Bij een trouwpak op maat gelden er geen regels en het trouwpak kan tot in de kleinste details aangepast worden. Een modern maatpak kan dan ook vaak na de bruiloft nog gedragen worden.

Wellens Men biedt met deze made-to-measure service de mogelijkheid om jouw trouwkledij zelf mee te ontwerpen. Onze modeadviseurs kunnen jouw wensen omzetten in het perfecte kostuum voor jouw bruiloft. Je begint met het kiezen van jouw favoriete stof en daarna kun je kiezen tussen verschillende kleuren, binnen afwerkingen en knopen. Jouw trouwkostuum kan zelfs gepersonaliseerd worden met een kleine tekst binnenin het vest

Meer dan alleen een trouwkostuum

Bij Wellens Men staan kwaliteit en service centraal. De kwaliteit zie je terug in de kleding en schoenen, alleen de beste merken met kwalitatief goede kleding nemen wij op in ons assortiment. Daarnaast houden we de trends nauwlettend in de gaten en hebben we altijd de nieuwste mode in onze winkel hangen. Bij het bezoek aan onze winkel word je overweldigd door onze uitgebreide trouwcollectie. Zit datgene dat je zoekt er toch niet bij, dan helpen we je graag bij het samenstellen van jouw trouwpak op maat. Onze deskundige medewerkers zorgen dat het trouwpak als gegoten zit en alle details precies zijn zoals je wenst.

Ook de overige items om je trouwoutfit compleet te maken vind je bij Wellens Men. We hebben een groot aanbod schoenen en accessoires zoals bretels, dassen en strikken. Terwijl onze adviseurs jouw ideale trouwoutfit samenstellen kan je wachten in onze gezellige bar. Je krijgt een drankje van ons aangeboden terwijl je wacht op jouw kleding.

Wil je meer weten of de mogelijkheden voor jouw trouwpak en accessoires bij Wellens Men? We verwelkomen je graag in onze winkel te Herentals!

Vragen? Aarzel niet om ons rechtstreeks te contacteren via ons contactformulier of via mail.