Op zoek naar een kostuum
voor heren?

Onze werkwijze


1. Kennismakingsgesprek

Jouw ervaring begint met een persoonlijk gesprek waarin we jouw wensen en voorkeuren bespreken.

2. Maatopname

Onze experts meten je nauwkeurig op voor een perfect passend kostuum.

3. Stof- en stijlselectie

We verkennen samen de opties voor stoffen en stijlen die bij jou passen. Via onze made-to-measure service kun je ook zelf een uniek kostuum samenstellen.

4. Personalisatie en stylingadvies

Na het kiezen van een kostuum adviseren we over afwerkingen zoals een bijpassend hemd, schoenen en accessoires zoals dassen, strikken of pochetten.

5. Verwerking retouches

Ons naaiatelier past het kostuum aan met zorgvuldige retouches.

6. Finale aanpassingen en ophalen

Tijdens een volgend bezoek pas je het kostuum en worden eventuele laatste aanpassingen uitgevoerd.

7. Kostuum klaar

Geniet van je perfect passend kostuum voor elke speciale gelegenheid.

Wat onze klanten zeggen

Prachtige collectie herenkleding.
Uitstekende service.

Werner Smeyers

Als je het hier niet vindt, vind je het nergens. Vriendelijke en behulpzame assistentie zonder opdringerig te zijn.

Dominique Bijnens

Topervaring bij Wellens Men! Geweldig kostuum, vriendelijk personeel. Aanrader!

David Snels

Op zoek naar een kaki groen kostuum, maar ze hadden zoveel opties bij Wellens Men! Het personeel hielp ons perfect. Bedankt voor de geweldige service en diverse selectie!

Steven & Britt

Niet alleen vond ik mijn perfecte kostuum, maar ook mijn getuige vond hier precies wat hij zocht! Het was fantastisch dat we als groep van vijf vrienden samen konden komen en allemaal met een smile.

Jens Verstappe

Veelgestelde vragen

Voor een herenkostuum is het aangeraden minstens 10 à 12 voordat je het kostuum nodig hebt langs te komen. Voor de kostuumcollectie die we op voorraad hebben is een 6-tal weken
van tevoren ruim voldoende. We hebben een eigen retouche atelier om de nodige aanpassingen uit te voeren. Zo zorgen we ervoor dat jouw pak perfect op maat is.

Nee je kan ook steeds terecht zonder afspraak. Er is elke dag een groot team van adviseurs aanwezig om je op elk moment verder te helpen.

Maak je toch graag een afspraak? Dat kan makkelijk via de online module.

Dat kan zeker! We hebben een ruime collectie kostuums van verschillende merken, stijlen en kleuren in onze winkel. We hebben een eigen retouche atelier zodat we snel kunnen schakelen
indien nodig. We zorgen dat jouw kostuum in een mum van tijd perfect past.

Voor maatwerk kan dit zeker. Tijdens een bezoek aan onze winkel kan je uit een breed assortiment stoffen kiezen. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de beste keuze.
Daarnaast hangt er ook een ruime collectie kostuums in de winkel. Ook hier proberen we verschillende kleuren en stijlen aan te bieden.

De prijs van een op maat gemaakt kostuum voor heren varieert afhankelijk van de gekozen stof en details. We bieden opties voor verschillende budgetten en bespreken graag de mogelijkheden
binnen jouw budget.

Meestal zijn er twee tot drie pasrondes nodig om een perfecte pasvorm te garanderen. We plannen deze afspraken in overleg met jou.

Ja, we bieden breed assortiment accessoires aan die jouw outfit compleet maken, zoals dassen, strikken, riemen, manchetknopen en schoenen.

We hebben geen specifieke limiet, maar om je een optimale service te bieden en ervoor te zorgen dat je voldoende aandacht krijgt, adviseren we meestal om het aantal begeleiders te beperken tot maximaal 4 personen. Als je van plan bent om met meer mensen te komen, kun je dat vooraf met ons bespreken, zodat we de best mogelijke ervaring voor je kunnen plannen.

Gemiddeld gezien ongeveer 2 uur. Dit is normaal gezien ruim voldoende om het volledige keuzeproces samen met je adviseur te doorlopen.